Tuesday, November 09, 2010

Ndihema per Malёsi

Albanian-American Association 
“Malesia e Madhe"

08 Nёntor 2010, Rochester Hills, Michigan ShBA

Lajmrojme Komunitetin Shqiptar te Detroitit me rrethe se Shoqata Atdhetare "Malesia e Madhe" me daten 14 Nentor 2010, dite e Diel, ne ora 7:00 te mbremjes ne sallen "Gjergj Kastrioti" pran Kishes se "Shen Palit” ne qytetin Rochester Hills do te shtroj nje darke, tash tradicionale per te grumbullue mjete financiare per ndihma te Malesise.


Kjo Shoqate, mision dhe qellim te vete ka (1) te ndihmoje dhe te ndikoje ne permisimin dhe avancimin ekonomik, politik dhe social ne Malesi, (2) te ndihmoj skamnoret, te semurit, studentet si dhe raste tjera ne nevoje.

Me ndihmen tuaj gjeneroze, per keto vite te funksionimit shoqata jone ka ndihmue Malesin me afro $440,000.00.

Te dashur bashkatdhetar,

Ju njoftojme se risi e ketij viti eshte se Shoqata "Malesia e Madhe" planifikon ta ngreje kete mision ne nje shkalle edhe me te larte: KETE VITE SYNOJME TE NXJERRIM NJE FAMILJE MALESORE NGA SITUATA E RENDE E SHKAKTUAR JO VETEM NGA VARFERIA, POR E SHUMEFISHUAR NGA DISKRIMINIMI, BURGOSJET DHE TORTURAT E PUSHTETIT MALAZEZ QE NE MENYRE CNJEREZORE TRAJTOI KETE, DHE DISA FAMILJE DHE INDIVIDE TJERE ME RASTIN FAMKEQ "FLUTURIMI I SHQIPONJES."

PER DETAJE DO TE JU NJOFTOJME KETE MBREMJE DHE SHPREHSOJME SE DO TE NA E PELQENI DHE PERKRAHNI KETE NISME FISNIKE.

Prandaj, apelojme te te gjithe Ju njerzit bemirs dhe Ju kerkojme ndihme, qe se bashku te ndihmojme Malesine dhe njerzit e saje ne nevoje.

"Shoqata Atdhetare Malesia e Madhe"

Gjergj Ivezaj
Kryetar

Tel: (586) 524-3487

Email: info@malesiaemadhe.org


6 comments:

Anonymous said...

Je li novac za Velike Albanije

Anonymous said...

There's that BERISHAJ family that deserves charity given the obstruction caused by Montenegro's police terrorist activities on its very own citizens!

That entire family was left un-glued by the abuse they received from the state government.

What a shame.

Anonymous said...

Pse jo, eshte ne proces, jo velika Albanija, por Shqiperia Natyrale. Kjo nuk varet prej ketij akcijoni humanitare,por kjo eshte nje paltform me e madhe se nje aktivitet i bameriresve ne Detroit, Michigan. me skini frige prej shqiptarve te bashkuar, ky fenomen to te sijedhin vetem paq, perparim dhe stabilizim te rajonit. Zoti e bekafte Shqipnin Natyrale!

Anonymous said...

AAA " Malesia e Madhe" raised $22.000 tonight(11/14/2010). Thank you to all supporters for their contibutions.

Anonymous said...

$23,000.00

Anonymous said...

How much goes to fighting the war in maicija?