Sunday, March 23, 2008

Urime Pashket! / Happy Easter!


Me ket mesazh, Pashket po jau urojm, nga zemra fat dhe lumturi t'deshiroj, ta dhuroft Zoti ate qe nuk ke e pret, dhe te ruajt ate qe e don per jet!

No comments: