The Historic Meadow Brook Mansion

The Historic Meadow Brook Mansion

Thursday, October 04, 2007

“NJE DITE PER KOSOVEN”


Përshëndetje të dashur Bashkatdhetar!

Organizata mbarë shqiptare “Gjenerata Re Shqiptare” (që administron dhe portalin studenti/alb) në bashkëpunim me shoqaten studentore të qytetit të Modenës Egnatia.
Do të organizoj në qytetin Modena-itali aktivitetin “NJE DITE PER KOSOVEN”. Me këtë aktivitet, dëshirojmë të ndihmojmë sadopak në njohjen e Kosovës si shtet sovran, të pavarur dhe demokratik.Ndihma e secili prej jush mund të konstatoj duke na ndihmuar me materile të ndryshme, të cilat do tëppërdoren në ditën e aktivitetit, ku do të ruhet me rigorizitet e drejta e autorit.

Ju lutemi të na ndihmoni nëse e ndjeni se kjo nismë është një rrugë e drejtë për të ndihmuar vëllezërit tanë kosovarë.

Materialet mund të kenë të bëjnë me historinë, shtrirjen gjeografike, aktualitetin, poezi, ese, etj.
Do të mundohemi që shumicën e tyre t’i përkthejmë në gjuhën italiane, duke pasur përkrah dhe atë shqip.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!

GJENERATA RE SHQIPTARE/ITALI

2 comments:

Anonymous said...

une e kam vizituar kosoven dhe eshte fantastike

lejda said...

kosova eshte shume e bukur