Friday, December 24, 2010

Gezuar Krishtlinjet

3 comments:

Anonymous said...

Shpresoj se Krishtlindja dhe Viti i Ri 2011, do te kthejne Malesin ka Shqiptarizmi dhe Evropa!
Guri

Anonymous said...

Me Shnet, ju bekoft Zoti!!

Anonymous said...

inshalla tan Muslimant kthehen ne fejen e Krishtit!