Tuesday, November 17, 2009

Ndihёma per Malёsi


Lajmrojme Komunitetin Shqiptar te Detroitit me rrethe se “Shoqata Atedhetare Malesia e Madhe” me daten 22 nentor dite e diel ne ora 6 te mbremjes ne Sallen “Gjergj Kastrioti” pran “Kishes se Shen Palit” ne qytetin Rochester Hills do te shtroj nje darke, tash tradicionale per te grumbullue mjete financiare per ndihme te Malesis tone, e cila ka nevoj per ne.

Darka do te shtrohet kryesishte me ushqime dhe pije tradicionale.

“Shoqata Malesia e Madhe” mision te vete ka te ndihemoj njerzit e Malesise ne nevoja te ndryshme si; skamnoret e saj, te semurit pa mundesi per sherim, studentet shembullor pa kushte per shkollim, si dhe raste tjera qe munde te paraqiten nderkohe..

Gjithashtu Shoqata jone nder prioritetet kryesore ka, avamcimin e statusit politik dhe ekonomik ne Malesi, realizimin e te drejtave tona, e ne kete raste Komunen e plote te saj.
Shoqata “Malesia e Madhe” eshte perpjeke dhe do te vazhdoj te kerkoje lirimin e te gjithe burgosurve tone politik qe gjinden ne burgjet Malazeze.

E gjitha kjo realizohet vetem me ndihmen tuaj, per c’gje ju falemenderojme ne emer te shoqates, ne emer te gjithe atyre qe u eshte ndihmuar deri tani dhe ne emer te Malesis mbar.

Me ndihmen tuaj gjeneroze per keto 9 vite te funksionimit te “Shoqate Malesia e Madhe”
$ 425,750.00 jan grumbullue dhe shpenzue per ndihma te njerzve ne varferi, per sherim te disa individeve me semundje te renda, si dhe per avancimin e statusit politik dhe ekonomik ne Malesi.

Ne u sigurojme se kontributi juaj shkon 100% per Malesi , dhe per kete arsye kerkojme ndihmen tuaj, prandaj dhe cdo kontribut eshte i mireseardhur.

“Shoqata Malesia e Madhe” eshte e regjistruar ne qeverin Amerikane si organizate jofitimpruse, dhe per kete, te gjithe ata qe ndihmojne mund t’i zbresin gjate rregullimit te taxave ne fund te vitit.

Pra apelojme te te gjithe ata qe ia duen te miren Malesis, qe se bashku ta ndihmojme ate,
ajo ka nevoje per ne, ne ja kemi borc, sepse, jemi bijte dhe bijat e saj.

Malesia dhe njerzit e saj ne nevoje, kerkojne ndihmen dhe perkrahjen tone.


Shoqata “Malesia e Madhe”

8 comments:

Anonymous said...

are you sure some of the money raised does not go to extremist organizations/activities?

Anonymous said...

more like al-Qaeda fundraiser.

Anonymous said...

Guri/Malesia
Ky aktivitet eshte shume i qelluar, ashtu si edhe te gjitha aktivitete qe kjo shoqate i ben. E pershendes ket aktivitet dhe aktivitetet tjera te kesaj shoqate, sikur te isha me afer-do te mirrsha pjese. Ju uroj sukses ne grumbullimin e te hollave per Malesi.

Anonymous said...

N jem Malesore....e jo al-Qaeda. E ke gabuar adresen, a po ndoshti ti ke lidhje me ta. Shpresoj se do te marresh pjese ne ket tubim. Shifna te dielen.

Anonymous said...

Haha, you clicking on a wrong website again.

Anonymous said...

FYI-as before, all the maney will go to Malesia, 100%!

Anonymous said...

How much money was raised Sunday night?

Anonymous said...

$15.000.00